Bli medlem i Föreningen Sörmlandsleden
Föreningen arbetar ideellt med att sköta och utveckla ca 100 mil natur- och kulturvandringsled. Målsättningen är att ge människor möjlighet till lättillgängliga och unika naturupplevelser. Genom att bli medlem stödjer du arbetet med att hålla leden öppen och får samtidigt tillgång till detaljerade kartor över alla etapper. Av föreningens för närvarande över 9000 medlemmar arbetar ca 200 aktivt för att hålla alla etapper i gott skick.

  • Som enskild medlem får du tillgång till ledkartor (Terrängkartan) på webben. Exempel (kan förstoras)
    Medlemstidningen "Hänt på leden" 2 ggr/år

  • Vad innebär det att vara aktivt arbetande medlem? Du ingår i en grupp som ansvarar för underhållet av en del (region) av Sörmlandsleden. I regionen ingår ett flertal etapper, där du i din tur ansvarar för någon av dessa.  Läs om underhållet här!

Medlemsavgiften är 200 kr och gäller 1/1-31/12.
För nya medlemmar som betalar 1/10 eller senare gäller avgiften hela efterföljande kalenderår.

Så här gör du:

Fyll i formuläret här intill och betala till bankgiro 732-8230, Föreningen Sörmlandsleden. Ange "Medlemsavgift" samt namn och adress.

OBS! Vi skickar inte ut inbetalningskort eller motsvarande! Det är viktigt för oss att du fyller i formuläret så vi kan matcha betalningen!


Samma dag pengarna kommer till oss mailar vi ut inloggningsuppgifterna samt skickar ett välkomstbrev på posten. (Det brukar ta 2-3 dagar innan vi ser inbetalningen på vår bank från det ni lägger betalningen)


När du sedan är medlem kommer en faktura att skickas ut i januari kommande år med medlemsavgiften för det aktuella året.
Observera då bankgirot och OCR-numret på fakturan. (Bg: 776-6660)

För betalning från utlandet:
IBAN: SE09 5000 0000 0534 5101 8136
BIC (SWIFT): ESSESESSMedlemsansökan

Genom att bli medlem samtycker du till hur vi hanterar dina personuppgifter. Läs här om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.