Nyheten uppdateras löpande med svar på vanliga frågor till kansliet!

Den 19/1 på eftermiddagen gick ett mail ut till alla medlemmar om möjlighet att förlänga och betala medlemsavgiften för 2022. 

-Har du valt att betala med faktura kommer denna skickas ut via e-post. Har du inte fått någon faktura men registrerat dig för länge sedan så hör av dig till kansliet.

-När du gjort registreringen ska du få ett bekräftelsemail och kvitto på betalningen om du valt att betala med kort. Tyvärr var det i början problem med dessa bekräftelsemail och därför dröjde det några dagar för en del. Nu fungerar detta som det ska igen. Har du inte fått bekräftelse kan du höra av dig så skickar vi ut ett nytt. Titta också skräpposten, för vissa hamnar bekräftelsen där.

-När hemsidan är klar (under våren 2022) kommer du kunna logga in och ändra dina uppgifter själv. 

-Som det står på sidan där du fyller i dina uppgifter är detta för att vi i samband med ny hemsida även byter system för all medlemshantering. Därför ber vi dig som vill förnya ditt medlemskap att fylla i dina uppgifter i formuläret så att vi får över aktuella uppgifter och att allt blir förberett och klart tills nya hemsidan är klar och du vill kunna logga in på den som medlem.
Detta är en engångsgrej. Nästkommande år behöver naturligtvis inte befintliga medlemmar fylla i formuläret igen. Tack för att du hjälper oss med detta!

-Avgiftsbefriade medlemmar så som funktionärer m.fl. behöver inte fylla i formuläret. Detta gäller även er som blev medlemmar sent under 2021 och därmed redan betalat för 2022.

Länk till sidan för att förlänga medlemskap eller göra ny medlemsansökan är: https://medlem.sormlandsleden.se/

Behöver du hjälp vid registreringen eller har frågor så är du välkommen att kontakta kansliet! Tack för att du fortsätter vara medlem!